Seznam alergenů použitých potravin -> (uvedeny v závorce)

      

Pondělí 18. 3.

Přesnídávka – cornflakes, mléko, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka francouzská česnačka, pečená krkovice, šťouchaný brambor (1,3,9,10)
Svačina – pečivo, sýrová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Úterý 19. 3.

Přesnídávka – krupicová kaše, kakao, máslo, ovoce (1,3,7)
Obědy – polévka hovězí s rýží a hráškem, znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (1,3,7,9,10,)
Svačina – rohlík, pažitková pomazánka, šunka, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Středa 20. 3.

Přesnídávka – croissant s čoko náplní, kakao, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka selská, kuřecí čína, rýže (1,3,7,10)
Svačina – houska, tuňáková pomazánka, zelenina (1,3,4,7)
Pití – čaj, voda – po celý den

Čtvrtek 21. 3.

Přesnídávka- bílý jogurt s medem, sušenka, ovoce (1,3,7)
Oběd polévka vývar s kroupami, uzený plátek, bramborový knedlík, špenát (1,3,7,9,10)
Svačina – cornbageta, avokádová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den

Pátek 22. 3.

Přesnídávka – tvarohové řezy, kakao, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka hrachová, námořnické maso, kolínka (1,3,7,9,10)
Svačina – pečivo, máslo, salám, zelenina (1,3,4,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Related posts